چند نکته برای درآمد زایی در طراحی سایت

ساخت وبلاگ
در طراحی یک سایت درآمدزا مراحلی باید طی شود تا به درآمد زایی برسد، تلاش کردم تا 8 مورد اصلی را در ایجاد یک وب سایت درآمدزا لیست کنم، همراه باشید.





1. محتوای مفید،کاربردی، رایگان و روان و قابل درک


اگر شما در وب سایت خود اطلاعاتی ارائه کنید که به خوبی نوشته شده و به راحتی قابل درک باشد، سپس عکس های مناسب در آن بکار ببرید، احتمال دریافت لینک های با کیفیت، انتشار در رسانه های اجتماعی و کسب رتبه در موتورهای جستجوگر بسیار بالا می رود. نکته کلی در اینترنت، پیدا کردن اطلاعات رایگان، مرتبط و مفید است. اطلاعات مهم ترین مسئله است. اگر شما بتوانید طوری عمل کنید که نسبت به دیگران متمایز شوید، شما خود به خود از سایر افراد و وب سایت های دیگر جلو افتاده اید.


کلید درآمدزایی وب سایت


2. سئو و بهینه سازی وب سایت در پایه وب سایت


باور دارم که شما نباید حتماً یک متخصص سئو باشید تا بتوانید در راه اندازی و طراحی سایت حرفه ای خود به رتبه های بالای جستجوی گوگل می رسد. تنها به خاطر داشتن مسایل زیر می تواند شما را به رتبه های بالا برساند:


از تگ های توضیحی مناسب برای عنوان استفاده کنید.
آنالیز کلمات کلیدی و استفاده بهینه و طبیعی از کلمات کلیدی
از عنوان هایی استفاده کنید که طعمه مناسبی برای جذب لینک هستند!
سیستم ناوبری و گشت مناسب برای کاربران در سایت راه اندازی کنید.
استفاده مناسب از تگ های H1، H2 و H3
نقشه سایت مناسب داشته باشید.
استفاده از ابزار Google Webmaster و Google Analytic برای مشخص کردن نحوه عملکرد سایت
استفاده از فایل robots.txt
ساختار پرمالینک مناسب داشته باشید.
از محتویات تکراری و URL های تکراری دوری کنید، بعضی از CMS ها این مشکلات را دارند.
استفاده از تگ های متعارف
Google SEO starter Guide یا همان راهنمای سئو گوگل برای تازه کارها
3. طراحی گرافیک سایت


مطمئنا شما می خواهید افزایش بازدید کننده سایت داشته باشید. همین طور شما می خواهید آنها به سایت شما وابسته شوند! برای رسیدن به چنین هدفی، علاوه بر ارائه محتوای با کیفیت، شما به گرافیک های خوب در سایت خود نیاز دارید.


نکته شماره 1: اگر سایت برای شما اهمیت دارد، از قالب های رایگان و به اصطلاح Default استفاده نکنید. من حتی فراتر از این می روم: از قالب های تجاری که دیگران به راحتی توانایی خرید آن را دارند نیز استفاده نکنید. بهتر است شما کسی را انتخاب کنید یا اینکه شرکتی را برای این کار انتخاب کنید تا طراحی یک وب سایت خاص و منحصر به فرد داشته باشید. مهم نیست که وب سایت خیره کننده و بسیار گران قیمت باشد. سایت باید ظاهری ساده و در عین حال زیبا داشته باشد. تنها مسئله این است که طراحی وب سایت شما منحصر به فرد بوده و بیننده را به خود جلب کند. پس طراحی گرافیک سایت مهم است.


4. رقبای تجاری و اینترنتی


هر کاری که انجام می دهید، باید در آن نوآوری به خرج دهید. شما باید محتوای مفید و کاربردی بخصوص منتشر شده توسط خودتان، در اختیار افراد قرار داده و همین طور محتوای بهتری نسبت به رقبای خود برای کاربران خود انتشار دهید. به زبان ساده، سعی کنید در رقابت از دیگران جلو بیفتید. شما باید از رقبای خود استفاده کرده و ببینید نقاط قوت و ضعف آنها چیست. شما نباید تنها بر ضد آنها نظر داده و عمل کنید. سعی کنید با آنها دوست شوید. همین طور شما می توانید از آنها به عنوان مربی خود استفاده کنید. اگر افراد دیگر قدرت اصلی رقابت با شما محسوب می شوند، یاد بگیرید چه چیزی باعث موفقیت آنها شده است و چه چیزی باعث شده است به وضعیت فعلی برسند. این بدین معناست نیست که تنها هر روز بلاگ آنها را بخوانید، بلکه شما باید تمام عملکردهای آنها را بررسی کنید. شما باید ببینید حضور اینترنتی آنها چطور است، در کجاها حضور دارند، به چه کسانی لینک داده اند، از چه سیستم مدیریت محتوا یی استفاده می کنند، عملکرد سئو و بهینه سازی آنها چگونه است و هزاران مورد دیگر.


5. ارتقا و بروزرسانی


وب سایت خود را هر وقت که می توانید، ارتقا دهید. اما زیاده روی نکنید! اگر در ارتقای وب سایت زیاده روی کنید، به عنوان یک اسپمر شناخته می شود. در ارتقای وب سایت به نکات زیر توجه کنید:


از فیس بوک، تویتر، گوگل + یا هر پلتفورم اجتماعی محبوب دیگر استفاده کنید.
در دیگر وب سایت ها و وبلاگ های هم صنف نظرات خود را درج کنید.
در فروم ها حضور فعال داشته باشید.
در بلاگ های جا افتاده، به دفعات پست مهمان بفرستید.
اگر مجبورید، از تبلیغات کلیکی یا تبلیغات پرداخت به ازای کلیک نیز استفاده کنید.
اگر چهار نکته قبلی را رعایت کرده باشید، نتایج با گذشت زمان ظهور خواهند کرد.


6. کاهش سرعت بارگذاری صفحات وب


طراحی سایت بایستی طوری باشد که در سریعترین زمان ممکن لود و بارگذاری شود. این مسئله به دو علت اهمیت دارد: تجربه کاربر یا همان (UX) و سئو. موارد زیر را به یاد داشته باشید:


از سرورهای خوب استفاده کنید.
کدنویسی سایت را بهینه سازی کنید.
تصاویر سایت را بهینه سازی کنید.
از تکنولوژی Sprite استفاده کنید.
از ابزاری مثل Google Speed، Yslow، Web page Test، Pingdom، و Gzip استفاده کرده تا اجزای استاتیک و صفحات شما تا بیشترین حد امکان کوچک شوند.
صفحات خود را Cache کنید. ( هم در سرور و هم در مرورگر)
از CDN برای محتوای استاتیک استفاده کنید.
اگر از اسکریپت استفاده می کنید، آنها را بخش پایینی قرار دهید.
از سیستم های ارجاع و ریدایرکت خودداری کنید.(Redirects)
توضیحات آموزشی گوگل و یاهو را بخوانید.
7. آدرس های ایمیل و کاربران RSS


معمولاً وب مسترها و بلاگ نویسان جوان زیر فشار اطلاعات و جزئیات زیاد بوده و چندین نکات ساده را فراموش می کنند. آنها فکر می کنند این نکات ارزشی نداشته و بی ربط هستند. اما شما باید به یاد داشته باشید که ثبت ایمیل آدرس ها و عضو شدن افراد در سیستم ایمیل شما باید حتما در مراحل اولیه راه اندازی وب سایت صورت گیرد. اگر شما از اول کار، چنین روندی را جا بیاندازید، بعد از دو تا سه سال، لیست ایمیل یا کاربر RSS 50 هزار نفری خواهید داشت. این یعنی یک دارایی بسیار ارزشمند برای فعالیت های بعدی - ایمیل مارکتینگ!


8. درآمد زایی وب سایت


این کار بسیار واضح و مشخص است. بعد از تمام کارهای بالا، وقت برداشت محصول رسیده است. البته من پیشنهاد می کنم که کار را زودتر از موعد انجام ندهید. کمی صبر کنید تا بلاگ شما شکوفا شود. احتمال ها همیشه بی نهایت هستند و تنها تجربه کردن کلید موفقیت است. سه روش پایه ای برای پول در آوردن از سایت/بلاگ وجود دارد:


تبلیغ قرار دادن (CPC، CPM، CPA، CPV). در این روش شما با هر بار دیدن صفحه، کلیک شدن بر روی لینک، انجام کار یا مشاهده فیلم در سایتتان، پول دریافت می کنید.
فروم های ایرانی...
ما را در سایت فروم های ایرانی دنبال می کنید

برچسب : درآمد,طراحی, نویسنده : فرومی xn----ymc5aj58ab41atj بازدید : 188 تاريخ : چهارشنبه 29 شهريور 1396 ساعت: 23:52